A- A A+

Ovenschotel van broccoli, venkel en rundsgehakt

Voor 4 personen:

- 1 broccoli

- 1 venkelknol

- 400 g rundsgehakt

- 2 grote eieren

- 50 ml room

- 100 g geraspte gratin-kaas

- zout (Herbamare), peper, nootmuskaat, cayennepeper

- olijfolie

Verdeel de broccoli in fijne roosjes. Snij de venkel in reepjes. Kook of stoom de broccoli en de venkel beetgaar in gezouten water.

Bak het rundsgehakt met peper en nootmuskaat rul in olijfolie. 

Verwarm de oven (hete lucht) op 200°C. 

Vet een ovenschaal in met olijfolie en drapeer daarop de groenten en het gehakt.

Kluts de eieren en voeg daaraan peper, cayennepeper en de helft van de geraspte kaas aan toe.

Schenk dit mengsel over de groenten en het vlees en strooi de rest van de kaas over de schotel.

Schuif de schaal in de oven voor ongeveer 25 minuten.

Genieten!

TILIA Levensbegeleiding, F. Gaillystraat 37,2610 Wilrijk, Ligging, Tel : 03/707 21 97 Gsm : 0478/73 74 88, info@tilia-levensbeleiding.be, BTW BE0 831 617 820 , Stratenplan