A- A A+

Soep van wortel en venkel, gekruid met komijn en karwij

Nodig:

500 g wortelen
100 g venkel
1 ajuin
2 aardappelen
olijfolie
bouillon naar keuze
Komijnzaad
karwijzaad
vier seizoenen peper

Bereiding:

Snipper de ajuin en stoof deze aan in olijfolie. Als de ajuin glazig is, voeg 1 l bouillon, karwijzaad en komijnzaad (1 mespunt elk) toe.
Top de wortelen af (schillen is meestal niet nodig) en snij ze in stukken. Voeg ze toe aan de soep. Schil de aardappelen en voeg deze toe. Peper voeg je toe naar smaak.
Als de soep kookt, nog ongeveer 30 minuten laten koken en dan mixen. Smakelijk!

TILIA Levensbegeleiding, F. Gaillystraat 37,2610 Wilrijk, Ligging, Tel : 03/707 21 97 Gsm : 0478/73 74 88, info@tilia-levensbeleiding.be, BTW BE0 831 617 820 , Stratenplan